Over ons

Evert-Polinder-Toiletfonteinen-329x494
Evert Polinder, eigenaar en ontwerper

Wat kunnen wij allemaal voor u betekenen?

Alles in eigen beheer

Toiletfonteinen.nl is een webshop van Solidus Meubelen. Al bijna 10 jaar ontwerpen en vervaardigen wij handgemaakte meubels van de natuurlijke materialen, hout en beton. We maken de mallen, storten het beton en de afwerking allemaal in eigen beheer.

Maatwerk toiletfonteinen

Op deze website vindt u veel verschillende toiletfonteinen met een standaard maatvoering. Staat er geen passend formaat tussen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Al onze toiletfonteinen zijn namelijk handgemaakt. Dit betekent dat wij zeer flexibel kunnen zijn en zeer uiteenlopende klantwensen kunnen verwerken in een toiletfontein dat perfect past in uw interieur. Neem een kijkje op onze maatwerkpagina voor inspiratie.

Webshop en showroom

De meeste van onze toiletfonteinen vinden via de webshop de weg naar onze klanten. Ook telefonisch kunnen wij u goed advies geven. Maar wij hebben ook een showroom. Wilt u meer informatie en de materialen en toiletfonteinen bekijken, maak dan gerust een afspraak.

Levering toiletfonteinen

De toiletfonteinen op deze website met standaard maatvoeringen hebben een levertijd van ongeveer 2 weken. Ze worden dan via de pakketdienst bij u thuis bezorgd. Maatwerkfonteinen hebben een levertijd van 4 tot 5 weken.

Installatie toiletfontein

Wij leveren onze toiletfonteinen met een bevestigingsset. U kunt er voor kiezen om zelf het toiletfontein op te hangen of dit door ons te laten installeren. De genoemde prijzen op de webshop zijn zonder installatiekosten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer dan toiletfonteinen

Toiletfonteinen van beton is maar een van de diverse meubelen van beton die wij vervaardigen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor badmeubels van beton, buitenkeuken van beton, aanrechtbladen van beton, buitenmeubelen en nog veel meer.

Contactgegevens

Evert Polinder; 06-54902396
E-mail: info@solidusmeubelen.nl

In verband met herinrichting van onze showroom diverse (bad)meubelen, lampen, accessoires enz. voor zeer scherpe prijzen!