Toiletfontein van beton maatwerk

Toiletfontein maatwerk

Al vanaf € 175,00 kunt u bij ons terecht voor een op maat gemaakt toiletfontein van beton. In de loop der jaren hebben wij al zeer diverse modellen gemaakt. Laat uw fantasie de vrije loop, wij denken graag met u mee om uw wensen te realiseren. Wilt u een bijpassend kastje voor onder uw betonnen toiletfontein? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Leverbaar in diverse houtsoorten, o.a steigerhout, eikenhout,gespoten mdf. Ook erg handig is het rvs handdoekrekje. Met deze optie krijgt uw handdoekje ook gelijk een juiste plek.

Handgemaakte toiletfontein van beton

Onze toiletfonteinen zijn gemaakt van beton en altijd handgemaakt. De fonteintjes leveren wij in drie kleuren, grijs, antraciet en zwart. Indien gewenst leveren wij ook bijbehorende accessoires, als kraan, toiletrolhouder, planchet, spiegel, etc.

Wilt u ook eens iets anders en een unieke eyecatcher in uw toilet? Neem dan contact met ons op.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van maatwerk toiletfonteinen.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag meer informatie over onze toiletfonteinen van beton? Vul dan onderstaand formulier in. Bellen kan ook naar 06-54902396, Evert Polinder.

Bekijk ook:

In verband met herinrichting van onze showroom diverse (bad)meubelen, lampen, accessoires enz. voor zeer scherpe prijzen!